Spring naar inhoud

De Omgekeerde Adventskalender

Toegevoegd op: 4 december 2023 Serve the City organiseert de “Omgekeerde Adventskalender” actie om Amsterdammers in nood op kerstavond met een goed gevuld kerstpakket te kunnen verrassen.

In plaats van elke dag iets uit een Adventskalender te krijgen, stop je nu een item in een doos volgens een boodschappenlijst die je bij deze actie erbij krijgt. Zo heb je vlak voor kerst een goed gevulde doos die je op drie plekken in Amsterdam kan afgeven. De organisatie zorgt dat de dozen daarna op de juist plek terecht komen. 
 
In onze stad wonen er meer dan 20.000 Amsterdammers zonder papieren, die dagelijks ervoor vechten om een veilig en geregeld leven te kunnen leiden. Zonder oorlog, zonder politieke vervolging, zonder kansenongelijkheid, zonder armoede, zonder gebrek aan toekomstperspectief.

Laten we ongedocumenteerden een hart onder de riem steken en laten zien dat ze wél gezien worden door hun mede-Amsterdammers. 
 

Meer informatie

Initiatief

Serve the City

Contact

Geen contact

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project staat niet alleen voor de actieve betrokkenheid van jongeren, maar ook voor het creëeren van een gemeenschap waarin stichtingen en ondernemers hand in hand gaan om gezamenlijk positieve verandering te bewerkstelligen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel