Spring naar inhoud

Laatste subsidieronde sluit bijna

Toegevoegd op: 30 augustus 2023

Ook voor deze laatste ronde is 1,5 miljoen euro beschikbaar. Het maximale subsidiebedrag per initiatief is € 100.000,-. 
 Er wordt nog onderzocht of en hoe de regeling in 2024 voortgezet kan worden. De regeling is de afgelopen 3 jaar ingezet om meer ruimte te bieden aan initiatieven met meerdere doelstellingen, op verschillende thema’s. Bijvoorbeeld een moestuin die bijdraagt aan een beter milieu, banen schept en zorgt voor verbinding in de buurt. 
 
Contact
Heb je nog vragen of wil je nog snel even sparren? Dat kan!  We denken graag mee en geven eventueel feedback op jouw concept. Mail ons via: initiatievenbureau@amsterdam.nl

Meer van het Initiatievenbureau

Loading...

Initiatievenbureau

Subsidie voor maatschappelijk initiatief

Ben jij betrokken bij een initiatief waarin verschillende maatschappelijke doelen samen komen? Een initiatief waar actieve buurtbewoners samen aan werken? Dan komt jouw initiatief misschien in aanmerking voor een subsidie vanuit de Regeling Integraal Maatschappelijk Initiatief (RIMI).

Meer lezen over Subsidie voor maatschappelijk initiatief

Initiatievenbureau

Nieuwe participatieverordening voor Amsterdammers

In de nieuwe participatieverordening is in regels vastgelegd hoe de gemeente burgers betrekt bij het maken van plannen en beleid, en hoe de gemeente met buurtplatformen en met initiatiefnemers die gebruik willen maken van buurtrechten, samenwerkt aan de ontwikkeling van de stad.

Meer lezen over Nieuwe participatieverordening voor Amsterdammers

Initiatievenbureau

De Grote Wij Amsterdam Initiatievendag

Save the date: 18 september 2024 ontmoeten we elkaar voor de Grote Wij Amsterdam initiatievendag om te leren en te inspireren.

Meer lezen over De Grote Wij Amsterdam Initiatievendag
Alles van het Initiatievenbureau bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel