Spring naar inhoud

Warme Huiskamer

Toegevoegd op: 5 december 2022 Tolhuistuin creëert met de Warme Huiskamer een warme ruimte voor iedereen.

De koude wintermaanden staan voor de deur. Gezellig, maar voor veel mensen ook spannend nu de energieprijzen enorm zijn gestegen. En waarom zouden we allemaal alleen thuis zitten als dat helemaal niet hoeft? Daar hebben we iets op bedacht, namelijk ‘De Warme Huiskamer’.

Vanaf de maand december 2022 is De Warme Huiskamer elk weekend* van 12:00 - 17:00 uur een plek om samen te komen, alleen te zijn, te relaxen, studeren, spelletjes te spelen - of gewoon even helemaal niks. Eigenlijk een beetje zoals je eigen woonkamer thuis. En voor degenen die het leuk vinden, zijn er ook kleine, leuke activiteiten. Zo is er, bijvoorbeeld, in het eerste weekend een hoek in de ruimte speciaal voor cadeaus inpakken, gedichten schrijven en knutselen. Op tijd voor de feestdagen!

Je hoeft je nergens aan te melden/in te schrijven of verplicht consumptie betalen. Zin in een drankje of hapje? Dan mag je dit uiteraard altijd in het restaurant van Tolhuistuin bestellen.

Dus ben jij een student, (alleenstaande) ouder, gepensioneerde, muziekliefhebber, plafondstaarder, boekenwurm, of gewoon iemand die wil chillen? Wees dan van harte welkom in De Warme Huiskamer!

Met dank aan Stadsdeel Noord!

P.S. Heb je nog oud speelgoed thuis liggen? Of een warme trui die je niet meer draagt? Een boek dat je al tien keer hebt uitgelezen? Dan mag je die uiteraard doneren en iemand anders hier blij mee maken.

P.P.S. Vergeet je niet de verwarming uit te zetten thuis?

*Met uitzondering van zondag 25-12-2022, zaterdag 31-12-2022 en zondag 01-01-2023.

Meer informatie

Initiatief

Tolhuistuin

Contact

Geen contact

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Laten we de buurt mooier maken

Sierpleinbuurt in Nieuw West heeft een sierpleincomité nodig om de buurt leefbaar te houden.

Meer lezen over Laten we de buurt mooier maken

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel