Spring naar inhoud

Burennetwerk Amsterdam

Toegevoegd op: 26 maart 2020 Burennetwerk Amsterdam – eenvoudige burenhulp

Meld je aan als goede buur bij Burennetwerk en help met een boodschapje brengen, hondje uitlaten, een gezellig belletje, urgent klusje of urgent vervoer met je eigen auto. 

Je wordt 1 op 1 of samen met nog 1 andere buur gekoppeld aan een buurtgenoot en bent onderdeel van het burennetwerk zodat je altijd versterking kan vragen of een vraag door kan geven. 

Na aanmelding krijg je eerst een telefonische kennismaking zodat we een persoonlijke match voor je kunnen vinden. De helpdesk van Burennetwerk bemiddelt dag in en dag uit vragen tussen buren zodat je op een veilige en betrouwbare manier gekoppeld wordt. 

Let op: we zoeken vooral nog veel buren in de stadsdelen Nieuw-West en Zuidoost, waar de vragen het hoogst zijn. Dus woon je ergens anders maar wil je ook daar helpen? Laat ons dat weten!

Meer informatie

Initiatief

Stichting Burennetwerk Amsterdam

Contact

Geen contact

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel