Spring naar inhoud

Jekuntmeer.nl

Toegevoegd op: 30 maart 2020 Alternatieve dagbesteding en diensten nu te vinden op Jekuntmeer.nl

Door de corona maatregelen is het in veel gevallen niet mogelijk om deel te nemen aan activiteiten. Maatschappelijke organisaties, aanbieders van dagbesteding en sociale firma’s hebben veel mooie initiatieven opgezet als alternatief voor dagbesteding en hulp. Deze initiatieven zijn nu te vinden op Jekuntmeer.nl, om bewoners in Amsterdam zo goed mogelijk te ondersteunen met online toegankelijk participatieaanbod.
 
Kijk voor een actueel overzicht van alternatieve dagbesteding, hulp, tips en diensten bij het nieuwe filter 'online', waar online activiteiten en diensten te vinden zijn. 

Jekuntmeer.nl is in opdracht van de Gemeente Amsterdam voor bewoners en professionals de vindplaats voor het actuele (wmo-) participatieaanbod in Amsterdam. Het heeft de mogelijkheid ontwikkeld om alternatieven voor activiteiten/dagbesteding en diensten te ontsluiten. 
 
Alternatief (online) aanbod en dienstverlening is te vinden via de link. Aanbieders kunnen zelf alternatief aanbod opvoeren of dit doorgeven aan info@jekuntmeer.nl, dan voeren wij het op.

Meer informatie

Initiatief

Jekuntmeer.nl

Website Jekuntmeer.nl
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel