Spring naar inhoud

Dagbesteding

Toegevoegd op: 1 april 2020 Goedendag, wij van HIDS, bieden thuiswerk aan voor WMO clienten die wonen en dagbesteding doen, Woongroepen kunnen hierop reageren

Tijdens de Corona staan wij stil,
Is het mogelijk In jullie organisatie om een soort tijdelijke opdracht te krijgen om cliënten die decompenseren toch dagbesteding te laten doen

Zijn er woongroepen waar de cliënten decompenseren? 
Laten we elkaar helpen in deze moeilijke tijd.

Het thuiswerk vraagt natuurlijk wel organisatorische vaardigheden, waar de begeleiders misschien hun vraagtekens bij hebben.

Wat betreft het thuiswerk en hygiëne, ik draag handschoenen, het karretje waarop het vervoerd wordt, wordt ontsmet. Karretje met werk gaat naar binnen, ik niet, werk wordt overgeladen door de cliënt, is geen zwaar werk, en gaat met het werk wat klaar is naar buiten. De tekenlijst en het daggeld ligt bij het nieuwe werk in een plastic mapje. Tekenen en het geld eruit, lijst wordt samen met het werk wat klaar is, terug gegeven.

Ik heb zelf ontsmettingsmiddelen, ik wil immers ook niet ziek worden... 

Het thuiswerk controleer ik vluchtig bij de auto, op het werk beter, het is wel belangrijk dat ik de cliënt ook mag en kan bellen, gaat het goed, loop je ergens tegenaan, ga je te langzaam of te snel.. contact is heel belangrijk. Is het goed, willen ze graag horen, is het verkeerd... dan kunnen ze het goed gaan doen. Zowel voor mij als voor de cliënt is dit belangrijk.

Schade (vieze vingers dus vieze kaarten) moeten we zoveel mogelijk vermijden, een woonbegeleider heeft daar niet de tijd voor. 

Alles om de 1,5 meter te voldoen en besmetting aan beide kanten te vermijden. 

Meer informatie

Initiatief

Herintreden in de samenleving

Website www.hids.nu
Contact Info@hids.nu
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel