Spring naar inhoud

GewoonMensen

Toegevoegd op: 14 april 2020 Kunt u wat extra hulp gebruiken? Wilt u helpen? Gewoonmensen.nl is een digitaal prikbord om hulpvraag en -aanbod bij elkaar te brengen!

In deze tijd zijn er veel mensen die een handje extra kunnen gebruiken. Een boodschapje doen, de hond uitlaten, even gezellig kletsen aan de telefoon of rekenles voor de kinderen. Gelukkig staan er 40.000 vrijwilligers paraat om hun handen uit de mouwen te steken. Gewoonmensen.nl is ontwikkeld om met elkaar in contact te komen. Want samen helpen we elkaar.

Kunt u wat extra hulp gebruiken of wilt u graag helpen? 
(Gewoon hulp nodig in ongewone tijden?) De afgelopen weken hebben zich tienduizenden vrijwilligers gemeld via gewoonmensen.nl om wat extra hulp te bieden aan mensen die dat nu goed kunnen gebruiken. Een boodschapje doen, de hond uitlaten, even gezellig kletsen aan de telefoon of rekenles voor de kinderen. Gewoonmensen.nl is een digitaal prikbord om hulpvraag en aanbod bij elkaar te brengen.  
 
Hulp nodig?
U kunt heel simpel uw hulpvraag op ons digitale prikbord prikken. Zo kan iemand bij jou in de buurt je helpen met bijvoorbeeld boodschappen doen, de hond uitlaten, medicijnen ophalen, of iets anders waar u hulp bij kunt gebruiken. Ga naar de website en druk op de knop: vraag hulp! 
 
Hulp bieden?
Dagelijks komen er tientallen hulpvragen binnen op ons online prikbord. Door middel van je postcode kun je zien of er mensen bij jou in de buurt hulp nodig hebben! Ga naar de website en druk op de knop: Ik help!
 
Heeft uw organisatie hulp nodig?
Ook organisaties kunnen bij gewoonmensen.nl terecht. De vrijwilligers van gewoonmensen.nl hebben al tientallen organisaties geholpen. 
Denk aan het helpen bij voedselbanken, de bloedbank, in Ziekenhuizen, maar ook bij het uitdelen van bloemen en maaltijden. Kan jouw organisatie extra hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op via dit formulier
 
Samen zijn we allemaal gewoon mensen die mensen willen helpen!


Meer informatie

Initiatief

GewoonMensen

Categorieën
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel