Spring naar inhoud

Digitale Vrijmarkt in Amsterdam-Oost

Toegevoegd op: 23 april 2020 KONINGSDAG is niet in lockdown! We kunnen nog steeds Koningsdag vieren. Geen vrije markt op de straat, maar wel een DIGITALE VRIJMARKT!

Voor wie is de Digitale Vrijmarkt?
Voor iedereen die woont in Amsterdam-Oost mag meedoen... of je spullen wilt verkopen, op zoek naar koopjes of puur voor de gezelligheid. Waarom alleen Amsterdam-Oost? Omdat we niet willen bijdragen aan toename van het reisverkeer.

Hoe kan ik me aanmelden voor de Digitale Vrijmarkt?

Je kan naar de link op Facebook gaan en dan "gaat" of “geïnteresseerd" aanklikken. En je kan vervolgens je vrienden uitnodigen om deel te nemen aan deze gezellige vrijmarkt thuiseditie.

Hoe werkt de Digitale Vrijmarkt?
 1) Vanaf 10:00 uur kan je je foto's uploaden:
  • Plaats een foto van je kleedje met alles wat je wilt verkopen. Trek je oranje outfit aan. Hang de vlaggen en slingers uit. Degene met de leukste foto (gekozen door de organisatie) wint een horecabon van €15:  https://www.helpdehoreca.nl/. Twee vliegen in 1 klap toch, jij geniet van een lekker etentje en je favoriete horecazaak wordt ermee geholpen.  
  • Plaats vervolgens foto's van elk product met de vraagprijs of tekst: bieden vanaf €... of tegen elk aannemelijk bod.
Na 15:30 uur kunnen er geen nieuwe foto's meer geplaatst worden, want om 16:00 uur sluiten wij de digitale vrijmarkt en heffen we samen het glas vanuit het balkon, raam of de tuin.
 
2) Product verkocht? Spreek met de koper af. Richtlijnen voor veilig handelen:
  • Houd je aan de RIVM richtlijnen o.a. 1,5m afstand bewaren, contactloos betalen en handen wassen.
  • Spreek een plek en tijdstip af waar je je beide prettig bij voelt, bv buiten in de buurt en overdag. Je hoeft niet thuis af te spreken.
  • Spreek duidelijk af hoe het geldverkeer plaatsvindt, via tikkie of zet het geld klaar in een envelop. 
  • Gebruik je gezond verstand. Bij twijfel, laat de (ver)koop passeren. Deel geen persoonlijke informatie en accepteer niet zomaar vriendschapsverzoeken op Facebook.  
  
 Algemene voorwaarden:
  • Commerciële verkoop van bedrijven is niet toegestaan. 
  • Kinderen onder 13 jaar kunnen niet zelfstandig meedoen. Ouder(s) kan/kunnen natuurlijk wel samen met hun kinderen doen en onder Facebook account van de volwassene plaatsen. Sowieso minderjarigen (onder 18 jaar) onder toezicht van ouder(s).

Disclaimer: de organisatie (Digital Vrijmarkt in Amsterdam-Oost) is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventuele schade aan personen en/of bezittingen van de deelnemers of derden. 

Meer informatie

Initiatief

Digitale Vrijmarkt in Amsterdam-Oost

Contact

Geen contact

Categorieën

Geen categorieën

Voor wie

Geen doelgroepen

Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel