Spring naar inhoud

De Omgedraaide Adventkalender

Toegevoegd op: 24 november 2022 Studio Pancake en Serve the City Amsterdam introduceren: De Omgedraaide Adventkalender. Doe ook mee en help 20.000 ongedocumenteerde Amsterdammers aan een onvergetelijke kerst.

Iedereen die rond kerst iets kleins wil doen voor een kwetsbaar persoon, kan zich gewoon opgeven voor de Omgedraaide Adventkalender actie. In plaats van elke dag een snoepje uit de kalender te mogen nemen, krijgen deelnemers elke dag een mailtje met een suggestie wat ze in hun versierde kalender-doos mogen stoppen. Daarnaast ontvangen ze interessante weetjes en persoonlijke verhalen van ongedocumenteerde Amsterdammers.

De Omgedraaide Adventkalender actie gaat donderdag, 1 december 2022, van start en duurt tot donderdag, 22 december 2022. Vervolgens worden alle pakketten verzameld en verdeeld over verschillende organisaties die werken met ongedocumenteerde mensen.   

Doe ook mee en geef je op via reversed advent calendar - Serve the City Amsterdam (stcamsterdam.nl)

Meer informatie

Initiatief

Brigitte Vonck

Contact

Geen contact

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

het Afvalpaleis

Een plek waar alles rond het verminderen van afval draait. Een weggeefwinkel, repaircafé's, workshops, een huiskamer waar je koffie kan drinken en met anderen in gesprek kan gaan.

Meer lezen over het Afvalpaleis

Initiatief

de FIXbrigade

Wij helpen mensen met een laag inkomen (140% van het minimumloon) om hun woning comfortabel en energiezuinig te maken. Wij voeren allerlei energiebesparende maatregelen uit. Daarbij is het werk en het materiaal gratis.

Meer lezen over de FIXbrigade

Initiatief

Energiecoach van !WOON

Het energiecoachproject van !WOON is er om Amsterdammers te helpen en ondersteunen bij het verlagen van hun energieverbruik.

Meer lezen over Energiecoach van !WOON
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel