Spring naar inhoud

De Omgedraaide Adventkalender

Toegevoegd op: 24 november 2022 Studio Pancake en Serve the City Amsterdam introduceren: De Omgedraaide Adventkalender. Doe ook mee en help 20.000 ongedocumenteerde Amsterdammers aan een onvergetelijke kerst.

Iedereen die rond kerst iets kleins wil doen voor een kwetsbaar persoon, kan zich gewoon opgeven voor de Omgedraaide Adventkalender actie. In plaats van elke dag een snoepje uit de kalender te mogen nemen, krijgen deelnemers elke dag een mailtje met een suggestie wat ze in hun versierde kalender-doos mogen stoppen. Daarnaast ontvangen ze interessante weetjes en persoonlijke verhalen van ongedocumenteerde Amsterdammers.

De Omgedraaide Adventkalender actie gaat donderdag, 1 december 2022, van start en duurt tot donderdag, 22 december 2022. Vervolgens worden alle pakketten verzameld en verdeeld over verschillende organisaties die werken met ongedocumenteerde mensen.   

Doe ook mee en geef je op via reversed advent calendar - Serve the City Amsterdam (stcamsterdam.nl)

Meer informatie

Initiatief

Brigitte Vonck

Contact

Geen contact

Voor wie
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen

Initiatief

De Zaak Muurbloem

Maakt vrouwen en hun werk zichtbaar en vindbaar in de stad.

Meer lezen over De Zaak Muurbloem
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel