Spring naar inhoud

Energiecoach van !WOON

Toegevoegd op: 28 november 2022 Het energiecoachproject van !WOON is er om Amsterdammers te helpen en ondersteunen bij het verlagen van hun energieverbruik.

We leiden energiecoaches op die bij Amsterdammers op bezoek gaan en gratis advies geven om energie te besparen. Zo willen we de energiekosten verlagen en bijdragen aan duurzaamheid in de stad. 

Voor wie?
De motivatie is om de adviezen voornamelijk bij Amsterdammers met een smalle beurs uit te laten komen, maar iedereen is welkom om zich aan te melden. Mensen met een stadspas met groene stip krijgen voorrang bij drukte. 
 
Vrijwilligers
De energiecoaches zijn vrijwilligers en worden door Stichting !WOON opgeleid. Zij gaan in gesprek met bewoners over hun energieverbruik om bewustwording te creëren. Tijdens dit gesprek wordt op een positieve en praktische manier inzichtelijk gemaakt welke winst de bewoners kan behalen met kleine gedragsveranderingen. De energiecoach brengt ook bespaarproducten mee, zoals tochtstrippen en radiatorfolie. 
 

Meer informatie

Initiatief

Stichting !WOON

Contact

Geen contact

Voor wie
Waar

Geen subsidies

Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Stichting Studiezalen

Van kwetsbaar naar krachtig: Studiezalen doorbreekt intergenerationele overdracht van armoede en kansenongelijkheid door ruimte, huiswerkbegeleiding en life coaching te bieden. Zo maken we alle kwetsbare wijken in Nederland krachtig.

Meer lezen over Stichting Studiezalen

Initiatief

Taalcafé Stek Oost

Wij zijn een taalcafé in Amsterdam Oost. Wil je je Nederlands oefenen en nieuwe mensen ontmoeten? Kom dan langs! Elke dinsdag om 18:30 in de woonkamer van Stek Oost.

Meer lezen over Taalcafé Stek Oost

Initiatief

Repair Café

Kom je spullen laten repareren bij een Repair Café in de stad! Van versleten trui tot oude klok, van speelgoed tot staafmixer en van computer tot stoel... Alles mag mee naar het Repair Café!

Meer lezen over Repair Café
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel