Spring naar inhoud

Vrijwilligers Centrale Amsterdam

Toegevoegd op: 19 december 2022 Keuze uit meer dan 1500 verschillende vrijwilligersklussen in de stad. Wil je iets goeds doen? Vind via ons een klus die past bij jouw wensen, talenten en agenda.

Wij helpen iedereen die zich wil inzetten als vrijwilliger in Amsterdam.
We hebben een online vacaturebank met meer dan 1500 klussen in de stad.
Van online buddy tot je handen uit de mouwen steken in de stadsnatuur, van webredacteur tot chauffeur, van digitaal zingen met ouderen tot fotograferen, van helpen in een museum tot dieren verzorgen op een kinderboerderij. Van kleine klusjes tot langere projecten of wekelijkse activiteiten. 
Er zit altijd iets tussen waar je blij van wordt. Zo kun jij je talent inzetten om een ander te helpen. Je kunt zelf filteren op o.a. sector, doelgroep, tijdsinvestering en stadsdeel. Onze bemiddelaars staan ook voor iedereen klaar met een persoonlijk gesprek bij het maken van een keuze.


Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Voedselpark Amsterdam

Voedselpark Amsterdam: het groene burger alternatief voor distributiepark Lutkemeer.

Meer lezen over Voedselpark Amsterdam

Initiatief

Mamby Club 2.0

Kinderen uit Zuidoost die van lezen houden tools geven om andere kinderen te laten zien dat lezen cool is. Kinderen van verschillende achtergronden uit Zuidoost dichter bijelkaar brengen. Talentontwikkeling. Laten zien wat er allemaal te doen is voor kinderen in Zuidoost.

Meer lezen over Mamby Club 2.0

Initiatief

Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart

Verbinden, samen de buurt verbeteren, leefbaarheid vergroten, gezond eten, circulair leven. We doen het samen, niet alleen.

Meer lezen over Stadskas en Buurtkamer in Slotervaart
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel