Spring naar inhoud

Vrijwilligers Centrale Amsterdam

Toegevoegd op: 19 december 2022 Keuze uit meer dan 1500 verschillende vrijwilligersklussen in de stad. Wil je iets goeds doen? Vind via ons een klus die past bij jouw wensen, talenten en agenda.

Wij helpen iedereen die zich wil inzetten als vrijwilliger in Amsterdam.
We hebben een online vacaturebank met meer dan 1500 klussen in de stad.
Van online buddy tot je handen uit de mouwen steken in de stadsnatuur, van webredacteur tot chauffeur, van digitaal zingen met ouderen tot fotograferen, van helpen in een museum tot dieren verzorgen op een kinderboerderij. Van kleine klusjes tot langere projecten of wekelijkse activiteiten. 
Er zit altijd iets tussen waar je blij van wordt. Zo kun jij je talent inzetten om een ander te helpen. Je kunt zelf filteren op o.a. sector, doelgroep, tijdsinvestering en stadsdeel. Onze bemiddelaars staan ook voor iedereen klaar met een persoonlijk gesprek bij het maken van een keuze.


Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Samen de Natuurkamer

Vrijwilligerswerk, verbindende activiteiten en het vergroten van de leefbaarheid in het mooie groen van het Sloterpark

Meer lezen over Samen de Natuurkamer

Initiatief

De Cyberbank

Met de Cyberbank willen we Amsterdammer digitaal maken. Digitaal vaardig maken betekent een grotere financiële zelfredzaamheid, meer zelfvertrouwen, meer zelfstandigheid en toegang tot taallessen, inburgeringscursussen en opleidingen.

Meer lezen over De Cyberbank

Initiatief

Stichting ProFor en Open Spreekuur

Stichting ProFor is een professionele vrijwilligersorganisatie met een laagdrempelig profiel: voor iedereen met een hulpvraag, zonder verwijzing of vooraanmelding. ProFor streeft naar een volwaardige participatie en deelname aan de maatschappij van bewoners in Amsterdam en omgeving.

Meer lezen over Stichting ProFor en Open Spreekuur
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel