Spring naar inhoud

Vrijwilligers Centrale Amsterdam

Toegevoegd op: 19 december 2022 Keuze uit meer dan 1500 verschillende vrijwilligersklussen in de stad. Wil je iets goeds doen? Vind via ons een klus die past bij jouw wensen, talenten en agenda.

Wij helpen iedereen die zich wil inzetten als vrijwilliger in Amsterdam.
We hebben een online vacaturebank met meer dan 1500 klussen in de stad.
Van online buddy tot je handen uit de mouwen steken in de stadsnatuur, van webredacteur tot chauffeur, van digitaal zingen met ouderen tot fotograferen, van helpen in een museum tot dieren verzorgen op een kinderboerderij. Van kleine klusjes tot langere projecten of wekelijkse activiteiten. 
Er zit altijd iets tussen waar je blij van wordt. Zo kun jij je talent inzetten om een ander te helpen. Je kunt zelf filteren op o.a. sector, doelgroep, tijdsinvestering en stadsdeel. Onze bemiddelaars staan ook voor iedereen klaar met een persoonlijk gesprek bij het maken van een keuze.


Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine

Initiatief

De Kiesmannen

De Kiesmannen is een creatief bureau dat jongeren activeert rondom maatschappelijke thema’s met meeslepende campagnes, lesprogramma’s en theatershows. Bij verkiezingen lanceren we grote producties om jongeren naar de stembus te krijgen.

Meer lezen over De Kiesmannen
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogteCancel