Spring naar inhoud

Boeren voor Buren - De gezonde schakel

Toegevoegd op: 28 december 2023 Het doel van ons initiatief is; het bieden van groente, fruit en kruiden, tegen een lage prijs, aan huishoudens met een beperkt budget en sociale voedselinitiatieven.

Bij de gezonde schakel kunnen zowel sociale voedselinitiatieven als huishoudens met een beperkt budget tegen een lage prijs verse groente, fruit en kruiden bestellen. Onze producten zijn voornamelijk afkomstig van Nederlandse bodem, aangevuld met biologisch internationaal fruit dat anders om cosmetische redenen zou worden afgekeurd. Door deze betaalbare en smaakvolle producten aan te bieden, dragen we bij aan een evenwichtige voedselketen en verminderen we voedselverspilling.

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Amsterdam Donut Coalitie

De Amsterdam Donut Coalitie (ADC) is een netwerk van mensen en organisaties die enthousiast zijn over de donuteconomie en samenwerken om deze in de praktijk te brengen.

Meer lezen over Amsterdam Donut Coalitie

Initiatief

TRACKS Audiowandelingen

Wandelen is gezond en kunst en cultuur liggen op straat. Met de app TRACKS heeft elke Amsterdammer gratis de beschikking over een fantastische collectie kunstzinnige audiowandelingen.

Meer lezen over TRACKS Audiowandelingen

Initiatief

Samen in 1 Huis

Samen in 1 Huis verbindt jonge kamerzoekenden met ouderen die een kamer over hebben én wat gezelligheid zoeken. Met als missie de woningnood onder jongeren en de eenzaamheid onder ouderen te verminderen. Hierbij creëren wij een win-win situatie voor jong en oud.

Meer lezen over Samen in 1 Huis
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel