Spring naar inhoud

Diks voor Elkaar

Toegevoegd op: 28 maart 2020 Diks stelt 50 huurauto's gratis beschikbaar voor organisaties, bedrijven en mensen in coronanood.

Samen sterk tegen COVID-19
De ontwikkelingen rond het coronavirus stapelen zich in rap tempo op. Het is inmiddels van levensbelang om het aantal besmettingen in Nederland zoveel mogelijk te vertragen. Daarom hebben we iedereen tijdens de coronavirus uitbraak ontzettend hard nodig.

Zaken die voorheen vanzelfsprekend waren zijn plotseling omringd door onzekerheid. Ook mobiliteit is hiervan een voorbeeld. Daarom is het ons doel om iedereen op weg te helpen. Daarvoor stellen wij 50 voertuigen gratis ter beschikking voor goede initiatieven en is de rest van ons wagenpark beschikbaar voor alle mensen die werkzaam zijn in één van de vitale beroepssectoren voor een zeer scherp tarief, zodat ook zij hun ontzettend belangrijke werk kunnen voortzetten.

Waarom wij dit doen? Omdat wij veel verschillende, hartverwarmende verzoeken binnenkrijgen zoals een bloemenhandelaar die op dit moment veel bloemen moet weggooien en in plaats daarvan de bloemen gratis bij verzorgingstehuizen wil gaan bezorgen, om de ouderen daar een hart onder de riem te steken. Deze mooie initiatieven steunen wij natuurlijk graag! Dus heb je zelf zo'n mooi initiatief in gedachten? Neem contact op met onze collega's Harry en Alexander of meld je aan via het aanmeldformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer informatie

Initiatief

Diks Autoverhuur

Categorieën
Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel