Spring naar inhoud

De Kindervreugde Podcast

Toegevoegd op: 29 maart 2020 Podcast met en voor kinderen

Mijn naam is Warsha van KINDERVREUGDE en leuk dat je luistert. Ik ben kindercoach en richt mij voornamelijk op kinderen uit multiculturele gezinnen. Samen met mij ontdekt jouw kind zijn eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden. Op die manier werk ik samen met het kind aan het zelfvertrouwen en leert jouw kind over hoe hij of zij in elkaar zit. In deze podcast ga ik met verschillende kinderen in gesprek, deel ik inspiratie, ervaringen en talenten van de kinderen.

Wat goed dat er zoveel aandacht gaat naar het les geven, structuur en dat de kinderen een schema hebben. Maar ik heb deze podcast met de kinderen en voor de kinderen gemaakt, om op de hoogte te blijven hoe kinderen zich voelen en waar ze over nadenken en welke emoties ze hebben. En om andere kinderen een hart onder de riem te steken, elkaar te troosten en te steunen in deze periode.

Meer informatie

Initiatief

KINDERVREUGDE

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel