Spring naar inhoud

Geef een lunch kado aan hulpverleners

Toegevoegd op: 2 april 2020 Gezonde en energierijke maaltijdsalades schenken aan hulpverleners die strijden tegen de gevolgen van COVID-19. Door middel van donaties.

COVID-19 heeft een enorme impact op ons allemaal. Maar voor degenen in de frontlinie, in essentiële diensten en gezondheidszorg, is het bijzonder veeleisend. Deze mensen werken onder enorme druk en doen er alles aan om belangrijke services draaiende te houden en ons te beschermen.

Ons kleine bedrijf is uitgerust om honderden salades per dag te maken, maar de productie staat ​​vrijwel stil. Ons team wil blijven werken om te helpen.

Daarom zijn we een initiatief gestart om lekkere en gezonde salades te leveren aan hulpverleners die strijden tegen de gevolgen van COVID-19.

Maar daar kunnen wij wel hulp bij gebruiken:

  • Elke gedoneerde €6 stelt ons in staat om een hulpverlener te voorzien van een gratis, energierijke maaltijdsalade
  • Onze lokale onderneming en haar leveranciers kunnen tijdens de crisis doorwerken
  • Ons doel is om dagelijks 200+ hulpverleners en hulpbehoevenden in Amsterdam te voorzien
Het geld dat je doneert, wordt uitsluitend gebruikt voor de productie en distributie van CRAVE-salades om de gezondheidszorg en het essentiële servicepersoneel gratis te voorzien. Dit initiatief wordt niet gemotiveerd door winst, maar om zoveel mogelijk maaltijden te bereiden, ons team en onze leveranciers weer aan het werk te krijgen en dit kleine bedrijf draaiende te houden. Informatie wordt gepubliceerd op onze website en via sociale media, zodat je de directe impact van jouw donaties kunt zien.

Meer informatie

Initiatief

Crave good food b.v.

Voor wie
Waar

Geen subsidies

Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel