Spring naar inhoud

Een Luisterend Oor

Toegevoegd op: 26 mei 2020 Een telefonische hulplijn voor mensen die zich overweldigd voelen door de effecten van de Coronacrisis op hun leven.

Voel je je overweldigd door de effecten van de Coronacrisis? Dan is het belangrijk om even stoom af te blazen en gehoord te worden. Dat lucht vaak op. Daarna kan je makkelijker weer door.
Soms is er even niemand in de buurt of wil je anderen niet belasten met je verhaal. Dan zijn wij er. Zelfs een kort gesprek waarin je een luisterend oor treft, maakt al een wezenlijk verschil.
Zonder te oordelen, te adviseren of je te willen fixen, bieden wij je de ruimte om te ontladen, verdrietig te zijn, of gewoon je te hart te luchten. We luisteren en bieden contact van mens tot mens.
Wij zijn net als jij een leraar, schrijver of bijvoorbeeld zorgmedewerker. Getrouwd, single, broer of moeder. En wat ons onderscheidt? We zijn allemaal getrainde luisteraars. En we staan voor je klaar. Dus bel ons wanneer je wil! 020-8081538

Meer informatie

Initiatief

Een Luisterend Oor

Contact

Geen contact

Voor wie
Waar
Subsidies

Geen subsidies

Meer initiatieven

Loading...

Initiatief

Verbinding en ZIEN in de stad

Samen de vrijheid vieren

Meer lezen over Verbinding en ZIEN in de stad

Initiatief

Kringloop Muna

Kringloop Muna is de enige en leukste kringloop in Amsterdam Nieuw-West. Kom bij ons schatzoeken, kleding passen, een praatje maken of heerlijke koffie drinken!

Meer lezen over Kringloop Muna

Initiatief

Maak je eigen magazine

Dit project heeft als doel een actieve verbinding tussen jongeren, de gemeenschap en organisaties-ondernemers te stimuleren om de zichtbaarheid te vergroten en kennis over te dragen.

Meer lezen over Maak je eigen magazine
Alle initiatieven bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel