Spring naar inhoud

Meer informatie

Even voorstellen: Isa van Bossé

Toegevoegd op: 21 juni 2023

Isa van Bossé is al vanaf jonge leeftijd actief in verschillende maatschappelijke organisaties. Ze is werkzaam in de culturele sector en in het sociale werkveld. Die 2 dingen met elkaar combineren doet Isa het liefst. In de hele stad heeft zij opdrachten gedaan. De laatste jaren voornamelijk in Amsterdam Oost en in Amsterdam Noord. Tegenwoordig is zij ook lid van de Commissie Integrale Maatschappelijke Initiatieven (CIMI).
 
“Verschillende mensen stuurden mij de vacature door van de CIMI. Ze zeiden dat het echt iets voor mij was. In het verleden heb ik gewerkt als cultuurverkenner bij Amsterdams Fonds voor de Kunst en ben ik projectleider geweest van Fonds voor Oost. Ik was daarom al bekend met het beoordelen van aanvragen van subsidies. Ik weet door eigen projecten ook hoe het is om aan de kant van de aanvrager te staan. Op de laatste dag dat de vacature openstond, heb ik uiteindelijk toch een brief geschreven. En nu ben ik met veel plezier lid van de commissie”.
 
Isa vervolgt: “Door de kennis van buurten en ervaringen die ik heb opgedaan in het sociale werkveld, denk ik juiste afwegingen te maken bij het beoordelen van aanvragen. Bij het beoordelen let ik niet op hoe een aanvraag is geschreven. Als een aanvraag mooi is geschreven en bestaat uit een uitgebreid projectplan van meerdere kantjes, betekent het niet altijd dat het een houdbaar en passend initiatief is. Sommige mensen kunnen misschien niet heel goed schrijven, maar wel een geweldig initiatief opzetten. Ik wil graag dat deze mensen ook een mogelijkheid krijgen om een project te starten”. 

De Commissie Integrale Maatschappelijke Initiatieven (CIMI) adviseert over alle ingediende subsidieaanvragen. De commissie is onafhankelijk: de leden zijn niet werkzaam bij de gemeente Amsterdam. 

Meer van het Initiatievenbureau

Loading...

Initiatievenbureau

Samen bouwen aan participatie

Wat werkt goed bij participatie en wat niet. Daarmee willen we van elkaar leren in de Participatiewerkplaats.

Meer lezen over Samen bouwen aan participatie

Initiatievenbureau

Onderzoek mogelijkheden na RIMI

De gemeente onderzoekt mogelijkheden voor vervolg integrale dienstverlening aan initiatiefnemers.

Meer lezen over Onderzoek mogelijkheden na RIMI

Initiatievenbureau

Laatste subsidieronde sluit bijna

Dien uiterlijk 31 augustus 2023 jouw aanvraag in voor de laatste ronde van de Subsidieregeling Integraal Maatschappelijk Initiatief.

Meer lezen over Laatste subsidieronde sluit bijna
Alles van het Initiatievenbureau bekijken

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte



Cancel